Gabionová studna nebo gabion kolem studny


gabionová studna kulatá
gabionová studna čtvercová
studna ž gabionů na sběr dešťové vody

Máte na zahradě studnu, jejíž vzhled není dokonalý? Chtěli byste ji zkrášlit nebo skrýt, aby na vaší zahradě nepůsobila rušivě? Řešení nabízejí gabiony - ocelové konstrukce vyplněné kamenem, jejichž instalaci zvládne i méně zkušený řemeslník. 

Naše firma GABIONY LEMON nabízí 3 způsoby, jak můžete zakrýt studnu gabiony:

1. Gabionové sítě

Pomocí gabionové sítě nebo několika gabionových sítí spojených sponami / spirálami vytvoříte oblouk, který "omotáte" kolem studny. Tato metoda je vhodná, pokud máte betonovou studnu vyvýšenou nad povrch terénu a hledáte nejlevnější řešení. Gabiony je třeba ohnout do požadovaného oblouku a je třeba je postavit alespoň 10 cm od studny, abyste měli kam skládat/ukládat kameny. Gabionovou konstrukci připevníte ke studni pomocí betonových kotev s okem. Je třeba dbát na to, aby oka gabionové sítě měla správnou velikost pro frakci kamene - oka musí být větší než frakce kamene.

gabionová síť stavba studny z gabionových sítí

Koupit gabionové sítě →

Koupit gabionové spony/spirály →

2. Gabionový obklad Premium

Pokud hledáte pohodlnější řešení, které nebudete muset sami ohýbat a nechat si ho vyrobit na míru, zvolte gabionové obložení Premium. Jedná se o jednostrannou gabionovou konstrukci, která se kotví do stávající betonové zdi pomocí speciálních distančních prvků v betonu. Tato konstrukce se vyrábí na přání zákazníka v délkách 5 cm a výškách 20 cm. Tloušťka - vnější vzdálenost mezi betonovou stěnou studny a gabionovým panelem Premium je volitelný rozměr - 12,5 cm; 17,5 cm; 22,5 cm. Velikost ok je 20x5 cm. Oblouk se tvoří vytvořením n-úhelníků. Pokud máte zájem o tento typ gabionu, napište nám potřebné rozměry a výkres do mailu - [email protected] nebo nás kontaktujte telefonicky - +420 723 090 974

obložení betónové stěny zídka z gabionového obkladu

3. Gabionový plot Premium

V případě, že nemáte studnu vyvýšenou nad povrch terénu a potřebujete pro ni vytvořit nadzemní "stěny", doporučujeme zvolit gabionový plot Premium. Tato konstrukce se vyrábí na přání zákazníka v délkách 5 cm a výškách 20 cm. Tloušťka stěny takové gabionové stěny je 20-40 cm. Velikost ok je 20x5cm. Oblouk je tvořen vytvořením n-úhelníků. V případě, že máte zájem o tento typ gabionu, napište nám potřebné rozměry a výkres do mailu - [email protected] nebo nás kontaktujte telefonicky - +420 723 090 974

designové obložení studny gabionem gabionová zeď

© 2024 GabionyLemon.cz | Umisťování obsahu na jiné stránky, jeho rozšiřování tiskem a jinými médii podléhá autorským právům a je možné pouze s písemným souhlasem firmy LEMON trade s.r.o.

Vytvořilo FúúDobre

Bezpečná platba

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store